Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä...inte idag precis....


Muntergöken


Frusen, trött och svag
är det här verkligen jag
som brukar vara så på alerten
lika pigg som prinsessan på ärten

Känns som musten gått ur
är bara tvär och sur
fattar inte alls vad det är
befinner mig i en grumlig sfär

Ligger under täcket och pyr
känns som jag hela världen skyr
vill bara vara ifred och gnälla
och låta glödande lava välla

Försöker på munnen dra
det går inte särskilt bra
skrattar högt på försök
låter som en dödergök

Ligger här och fnissar
medan jag tillvaron dissar
tror det har slagit över
saknar nåt jag behöver

Imorgon är en annan dag
då tar jag säkert friska tag
dansar fram med racerfart
och tycker livet är underbart














Fri vers av Carola Jeryd
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-02-06 21:31



Bookmark and Share


    Saulus
Med lite justering så passar denna text alldeles utmärkt att sätta musik till. En snabb rytm, och du har en dandbandshit!
2007-11-26

    Mr.painter
Ha racerfart det va det bästa kul kul
2007-02-08

    JJ VIP
Känner igen mig, vissa dagar går allt åt h-vete! Andra dagar faller allt en i händerna. Hoppas din morgondag blir det senare av allternativ! Mvh. JJ.
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för