Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för...

Tyck om mig för den jag är
- inte för den du vill att jag ska vara

Skratta med mig för att du vill dela mitt skratt
- inte för att vinna sympati.

Titta på mig, för att du tycker om det du ser.
- inte för att du känner medlidande

Lyssna på mig, för att du är intresserad av vad jag säger.
- inte för att du måste

Säg saker till mig, för att du menar dem.
- inte för att vinna mitt hjärta.




Fri vers av Tezz
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-02-07 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.