Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel


Frusna tårar
blir till
lätta flingor

när fjäll faller
från mina ögon

Blå Porten
vackert namn
på en plats
så full av skräck
och lidande


ändå skall jag hoppas




Övriga genrer av Bim
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-02-07 16:19



Bookmark and Share


  Eline.P
Den här berör och rör om i sargade sinnen. Balansgång på slak lina med hjärtat i halsgropen.......ändå varvat med jädraranamma.
Kram
2007-02-16

  Herr Morris
När de höga fjällen faller
briserar ej dess knoppar
ty de faller inte,
utan bara böjer sig

i vördnad för dig


Jag prövade att hoppa idag, på ett ben - det gjorde ont efter ett tag.. Så här hoppas det inte mer idag heller! ;)
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bim