Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet jag vet jag vet att allt jag gör är fel men ändå.

Och jag vet
att det inte är mig du menar
med alla vackra orden
om kärlek och annat skit
Men du
inte för att jag vill
men om jag tog din hand
skulle du hålla kvar?

För jag älskar inte dig
men nu när du inte älskar mig?
jag vet att det är fel
men jag saknar
saknar att någon älskar mig
att någon skulle
hålla min hand
ifall

men jag älskar dig inte
bara saknar
fast jag saknar inte dig
älskar inte dig
jag bara älskar
och saknar
att vara älskad


Tebeya




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-02-07 18:50



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
ohja. det här var bra, och den är så lätt att tolka.
2007-05-27

  joss
ett sånt virrvarr och ändå förstår man precis vad du menar, mycket bra!
2007-02-26

  andreawolf
vad bra du liksom, blandar orden!

PUSS
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda