Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du blev skickad till mig idag. Beskrivningen som jag fick om dig. Han är ett hopplöstfall.


Glädje i rummet 2



Du stod i dörröppningen med skräck i dina blåa ögon
satte dig på pallen framför mig

flackande blick
vågade inte se mig i ögonen

fingrarna trummade på mitt
skrivbord

du skakade nervöst med benen
andningen var snabb
hjärtat slog hårt

händerna skakade när du skulle
fylla i blanketten

jag möte din blick

sa med få ord och mycket
känsla

jag känner och förstår
vad det är som händer
med dig

morala i mig skulle vara
bestämd och plikttrogen

jag frågade mig själv
vad är bäst för denna
vilsna ledsna själ

jag tog mitt beslut

möte hans blick med
ödmjukhet och öppet
hjärta

han sa du är den första
som har trott och litat på
mig

glädjen spreds i hela rummet
hans ögon började lysa

du har räddat mitt liv idag
sa han och gick mot dörren

vände sig om med ett stort
leende

tack




Fri vers av sabina stark
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-07 19:55



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vilken härlig känsla för båda parterna...!
2007-09-17

  Bjarne Nordbö
Nu vet jag inte vad du jobbar med. Men ett sådant bemötande skulle jag önskat att jag fått vid en massa tillfällen där jag bara möts med förakt. Bra beskrivet.
2007-09-08

  Mikael Lövkvist
Åh vad vackert. Detta är den sanna
läkekonsten.
2007-02-09

  Micael Axelsson
Jag ryser från den värme, som han måste ha känt... tänk så mycket det kan göra - att få känna sig sedd.

Du förmedlar allting så enkelt men på ett väldigt känslomässigt spelande vis, som gör att man känner det hela så starkt...
2007-02-08

    Bodil Sandberg
Man sätter sig in ...tar del...och plötsligt står man där..i rummet...bilden har genast målats upp i hjärnknoppen...åtminstone i den ena halvan...man förstår glädjen och man blir själv GLAD!!!!
2007-02-08

    fina
oj vad bra denna text var...tänk vad ett annat bemötande kan göra...du gjorde det rätta...kram
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark