Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ruta ett

Tillbaka på ruta ett.
Jag väljer att vända bort!
Smärta!
Ändå ett val som är rätt.
En förlorad vän.
Som väljer sudda ut.
Att glömma.
Men min minnen.
Mina känslor.
De är mina
och
de stannar!




Fri vers av Tezz
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-02-07 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.