Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtackning

Ångestvakt,
jag tackar dig för lång och trogen tjänst.
Jag tackar dig för ditt skydd. För de murar du byggt
runtomkring mig.

Ångestvakt,
jag har levt i väntan på det värsta.
I många år har jag sett genom din skarpa blick.
Ständig oro.

Ångestvakt,
jag tror att vi kan vara trygga nu.
Jag tror att vi kan vila ett slag. Du är i mig.
Vi byter plats.

Vila nu.




Fri vers av Sara Boström
Läst 1147 gånger
Publicerad 2005-02-02 00:12



Bookmark and Share


  Deva
Så fint du skriver. Ja jag blir berörd.
2005-02-05

  stronza
skriven. och jag gillar verkligen hur du nästan kärleksfullt pratar med din ångestvakt. den borde verkligen vila nu som den har jobbat.
2005-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström