Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill finna mina skäl att finnas till


Jag har sprungit alldels för långt nu
försökt att fly från mitt liv
och dimman är tätare
än den var igår

och hur jag än vrider mig
så kan jag aldrig finna dig

så ska vi ge upp
eller finna våra skäl
att finnas till

för hur det än var
så var det varken du eller jag
som sjönk som en sten
igår natt

och jag vet allt för väl
att det här kommer ta kol på mig tillslut

så ska vi ge upp
eller finna våra skäl
att finnas till

Jag vill att du tar min hand
att vi går till ett annat land
och börjar om
imorgon

och vi börjar gå du och jag
men vi vet båda två att vi är vilse i dimman

så ska vi ge upp
eller finna våra skäl
att finnas till








Fri vers av Elie
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-02-08 18:13



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
fiiint skrivet!
ja, livets dimmor, är ibland så tjocka att man knappt kan se vägen, men det är alltid någon spricka i de tunga molnen, det finns alltid ljus som är skäl nog att finnas till...
2007-02-08

  Freeman
Åh vilken stark dikt, om längtan efter att vara fri att leva det liv man vill med den man vill vid sin sida...så vackert!!! <3
2007-02-08

    ej medlem längre
Mycket vackert o rytmiskt, får mig vilja att finna mina skäl för att finnas till, mycket gripande särskilt de första raderna, tack tack
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Elie