Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur den kan ta tag i en , men försöket att välja den bort


Rädslan....

rädslan

kommer

den

vill

ta

sig

fast..

känner hur

den kryper in

under skinnet...

den får kalla

kårar att rinna ner

för ryggen..

men den

ska inte

lyckas

för

nu

är

styrkan

inom

så stor

att kärleken

inuti

får rädslan

att fly

sin

kos..............




Fri vers av Ellan
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-02-08 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det stora arbetet
levande beskrivet
som ingen kommer undan
2009-05-01

    Nike
en känslornas sumobrottning
anar vem som vann

Mycket bra skrivet... femma på den
2007-07-13

  Albert
bra det här också
skulle va roligt att se hur den blir när all text sitter ihop, men det ska nog va så här
ett ord i taget
för att det är så här känslig man är
man kan bara ta ett ord i taget, så känsligt är det
2007-02-12

  Emilia Berg
Mycket vacker dikt, det är precis så rädslan kan vara.
2007-02-10

  VITRIOL
Så bra. Med orden sådär. dikten blir som en morsesignal in i kroppen. Magiskt som en besvärjelse.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan