Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BORDE INTE ONDSKANS TRÄD BESKÄRAS RIKLIGT MYCKET


ONDSKANS TRÄD

ONDSKANS TRÄD


BORDE INTE ONDSKANS TRÄD BESKÄRAS RIKLIGT MYCKET
TA BORT DENNA BÖLD MED DET HEMSKA ANSIKTSUTTRYCKET
IBLAND FLINAR DEN VERKLIGEN SOM EN STORT MONSTER
DEN KAN FAKTISKT UTFÖRA DE MEST AVSKYVÄRDA KONSTER

ONDSKAN FINNS ÖVERALLT OCH I ALLA LIVETS LÄGEN
DETTA ÄR INTE NÅGON INBILLNING ELLER HÖRSÄGEN
BORDE VI INTE TA ITU MED DETTA OCH NU MED EN GÅNG
MAN KAN INTE BARA GÅ FÖRBI OCH DRA UPP SIN KAPUSCHONG

NEJ, DET BORDE YMPAS IN KÄRLEKENS GRENAR PÅ TRÄDET
KASTA BORT DETTA KALLA MENINGSLÖSA AVSKRÄDET
INGJUT I VARJE MÄNNISKA ATT DU ÄR OCH FÖRBLI UNIK
I VÅLDET OCH ONDSKAN FINNER MAN INGEN SOM HELST LOGIK

UTAN PLANTERA TRÄD SOM GER SKÖNHET OCH KÄRLEK
KUNDE INTE DETTA VARA EN FANTASTISK TANKELEK
DET FULA ONDSKANS TRYNE BORDE FÅ BLI UTPLÅNAD
FRÅN BROTT AV ALLA DE SLAG TILL ATT ALDRIG NÅGONDIN BLI HÅNAD



Mr G












Fri vers av Mr G
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-02-08 19:17



Bookmark and Share


    Josse G
Ondskan är ett fult tryne

JossG
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G