Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TÄNK VAD MUSIKEN KAN ÅSTADKOMMA FÖR OSS ALLA


MUSIK ÄR BÄTTRE ÄN RYSK KAVIAR

MUSIK ÄR BÄTTRE ÄN RYSK KAVIAR




TÄNK VAD MUSIKEN KAN ÅSTADKOMMA FÖR OSS ALLA
FRÅN ATT LYSSNA,SPELA ELLER SJUNGA OCH TRALLA
DEN KAN FAKTISKT TRÄNGA IGENOM ALLA BARRIÄRER
DET BEHÖVS INTE SÅ MYCKET, INGA STINNA MILJONÄRER

MED MUSIK KAN MAN KLÄTTRA ÖVER, DEMENS HINDER
DE SJUNGER MED I TEXTEN TRYGGARE KAN INGEN VARA
DETTA TROLLBINDER
SÅ VISST ÄR MUSIK ETT BOTEMEDEL FÖR BÅDE KROPP OCH SJÄL
ALLA BORDE SJUNGA MER VAR DAG PÅ GRUND AV HÄLSOSKÄL

DET FINNS SÅ MÅNGA OLIKA SMAKER MEN KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN
SKUTAN MUSIK, SEGLAR IN I VARJE MÄNNISKAS RIKA FAMN
SÅ LÅT MUSIKEN FLÖDA OCH SJUNG UT DEN ÅNGEST DU HAR
FÖR DEN ÄR FAKTISKT MYCKET BÄTTRE ÄN RYSK KAVIAR

DEN BLIR ALDRIG FÖR GAMMAL UTAN KAN FÖRNYAS PÅ NYTT
EN VANLIG KOSTYM GÅR LIKA BRA SOM NÅGOT SKRÄDDARSYTT
DET ÄR GLÄDJEN I MUSIKEN SOM ANGE DEN RÄTTA TONEN
SEDAN HAR DET INGEN BETYDELSE VILKEN SOM STÖR HÖGST PÅ TRONEN












Fri vers av Mr G
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-02-08 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G