Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss bli ett med himlen.

Låt mig få komma till ditt hjärta.
Låt mig få träda in i ditt liv.
Låt mig få tillbringa mina dagar med dina händer i mina,
och mina nätter vid din sida.
Låt mig få vara med dig,
där du är.
Låt mig få älska så som jag alltid drömt om.

Låt oss bli ett med himlen.




Fri vers av vapendragare
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-02-08 20:28



Bookmark and Share


  Freeman
Jättefint diktat om den underbara kärleken mellan två!
2007-02-09

    sötsnö
Jättesöt dikt :)
blir alldeles varm av den
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare