Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man veta vad som är rätt, när allting egentligen är fel?



Hur ska man veta vad som är rätt,
När allting egentligen är fel?


Hur ska man kunna avgöra om man älskar,
När man egentligen bara kan hata?


Hur ska man kunna veta om det är äkta kärlek,
När det inte kan vara annat än oäkta?




Jag vet inte,
Och troligtvis lär jag inte veta i framtiden.




Fri vers av vapendragare
Läst 523 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 21:25



Bookmark and Share


    höstlövet
nej, kärlek är så mycket mer.
2007-12-07

    sötsnö
tänkvärd dikt,
känner igen mig massor!
ta hand om dig gumman!
puss<3
2007-10-08

  torktumlare
då får man bestämma sej, inte bara ge upp.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare