Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom tillbaka älskling.


Har alltid trott

Att vi aldrig mer kommer ha

Det vi hade.


Har aldrig riktigt insett att vi kanske

Kan hitta tillbaka

Till det där underbara

Som en gång existerade.


Men nu har jag insett

Att man faktiskt kan ha fel.





För

Du

Kom

Tillbaka.




Fri vers av vapendragare
Läst 584 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 11:09



Bookmark and Share


    sötsnö
shiit så vaacker! :)
fick gåshud av den!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare