Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE ÅR

I tre år har jag varit kär i dig
på avstånd.

I tre år har jag hoppats på ditt leende,
du vet det där när man ser dina smilgropar och du bara visar övre tandraden.

I tre år har jag väntat på dig,
på din närhet.

Och nu, tre år efter den första dagen jag såg dig,
så har jag fått reda på att du inte är den jag trodde att du skulle vara.
Du är inte den som jag trodde jag behövde,
för när jag tänker efter så har du aldrig egentligen varit behövande för mig.

Tre år har jag slösat bort,
på en kärlek jag inte skulle uppskatta när jag väl fick den.

Jag pratar inte om några dagar, veckor eller månader.































TRE ÅR.

















Fri vers av vapendragare
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-23 12:49



Bookmark and Share


  glittertindra
ja, kärleken är blind säger dom och det kan den verkligen vara.. tre år är länge, jag vet... i en annan tid, en annan värld kanske... känner frustrationen här.. bra beskrivet...
2007-12-23

    söötsnö
underbar! vilket flyt!
stella du är king på dethär=)
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare