Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära att falla ihop.

Varje gång jag ser dig blir jag knäsvag,
på riktigt.
Nära att falla ihop.

Jag ler,
så fint jag kan.
Anstränger mig verkligen,
men det ser nog bara konstigt ut.

Jag säger hej,
och vi pratar.
Men jag är alldeles för glad för att det måse se normalt ut.

Men sen,
när jag går hem.
Jag tror du gillar mig.

Men efter det,
när det kommer fram.
Att jag var konstig, skum.
Då är det inte roligt längre.

Jag vill vara \"normal\",
om det nu finns något som heter så.
Alla har väl sina brister,
och de bli påpekade lite då och då.

Men var du tvungen att påpeka min brist nu,
när allting
faktiskt höll på att bli bra.






















Helt plötsligt är jag knäsvag av andra skäl,
nära att falla ihop.




Fri vers av vapendragare
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-05-06 10:00



Bookmark and Share


    sötsnö
heltunderbar!
förstår vad du menar med texten!
fortsätt skina, ta ingen skit från honom!
du klarar det galant!
PUSS<3
2007-05-06

    Wewill
den här var fin gillade den utan att veta riktigt varför.
2007-05-06

  Marielle
åk, kännner igen mig i allt du skriver, och de är mycket bra !
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare