Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

driv inte iväg, isflak

när jag blundar ser jag
liksom bara sälungar
som slungas
mot en klippig strand
om jag vågade skulle jag
liksom försöka rädda
det enda
det lilla som inte fanns




Fri vers av Bensin
Läst 531 gånger
Publicerad 2007-02-09 00:06



Bookmark and Share


  Arwen
får tydliga bilder av knubbiga små sälungar...med ledsna ögon..vilken vacker och sorglig liten dikt!
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin