Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spår


vänder mitt ansikte mot solen
och försöker glömma
just precis hur glömd
jag kommer att bli.

jag borrar ner mina tår
i gräset, bara för att få lämna
spår.

undrar om alla har vansinnet
att tro att de kommer leva kvar i minnet
hos människor.

varför vill jag överleva
döden,
när så många verkar nöjda
med att överleva livet
och ta för givet
att de inte är något
särskilt?

vänder mig bort igen
dit jag borde finnas
i skuggan.




Fri vers av Bensin
Läst 447 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin