Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sa till dig att förändring finns


i nystartens chimär, du är
börjad om, perfekt
du bär en dräkt som är ofläckad och skär
tvättad ren från
blod
(av någon vilsen hemmafru)

det är hallucinerad vår, vi står
ansikte om ansikte
börjar på ny kula, kulan
som snart har slitet, repigt glas
på alla sidor

(som dina ögon)

vi rullar, omstartade
unga, nerför kullar
med nytt gräs
glömska om jordens ålder

vackra, lätta, gracila
inga sorger vilar
på våra axlar under färden
inga synder, utom världens.




Fri vers av Bensin
Läst 458 gånger
Publicerad 2008-05-05 12:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I nuet och inlevelsen så berör den på djupet..kram
2008-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Fast de synderna har redan Någon Annan burit.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin