Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du står stilla inne i mig


här finns det inga lagar
här finns inga förbud
här finns inget som jagar
bort minnet av din hud

fastklistrade på gatan
utan mönster, utan spår, utan år
och månader som skiljer
oss åt, efter en evighet i samma båt
stilla på vattnet, vi har paddlat
olika

nu svävar
vi viktlöst och obrutet
vi följs tyst och smygande åt
och vi glömmer tänka på slutet
du andas in och gömmer min gråt




Fri vers av Bensin
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-05 12:16



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin