Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solhonung


ring mot ölflaska – diskant
och sedan basen, en smekning mot trikå.
svalorna, som inte låter
sig fångas i noter
svävar ovanpå.

jag är enkel i min jakt på kärnan
min ledstjärna
är så långt från färdiga former
man kan komma, från
frukter och ormar
paradiset finns bakom
mina ögon.

ni lever i staden.

svartklädda på kafé
högjutt
rött
läppstift
jag orkar
vara utanför
det.

orkar du?

för här finns solnedgång
jätterosa.
och konstiga, ljusbruna
fåglar.




Fri vers av Bensin
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-24 23:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är en av dessa svartklädda.
Snyggt kanske, mot den rosa solnedgången.

Livsbejakande dikt, Bensin.
Snart har jag Bensin i blodet.
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin