Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somliga tycker

att jag håller på försvinna
   som om det vore bra?

somliga menar på
   att jag gjort ett bra jobb
      fast allt jag gör
är att exictera

somliga anser att
jag är snäll
medan jag egentligen är en stor mes




Fri vers av Xena
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-02-09 14:06



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
det DÄR känns jävligt bekant
2007-02-09

  Lars Granlöf
Hellre mes än framgånsrik
Men gärna båda.
Du är en stor människa o poet.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Xena