Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har hänt med världen?

Under mig ler helvetet vänligt,
över mig skrattar himlen hånfullt.

Vad har hänt med världen ?




Fri vers av vapendragare
Läst 227 gånger
Publicerad 2007-02-09 14:54



Bookmark and Share


  september07
kort, men bra som fan
2007-02-09

  Mangal VIP
En väckande betraktelse. Kanon!
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare