Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tända ljus och rödvin





En del dagar behöver bärhjälp
fruktfat och extra god middag

fin musik och några danssteg

säg mig den dag som kan stå
emot en stilla flört med livet




Övriga genrer av Bim
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-09 15:36



Bookmark and Share


  Linen
Fint och feelgood!
2007-02-09

  Lilla My* VIP
Åhh..vilken fin text du har virkat**
Bärhjälp, go mat, ljus, rödvin, musik o dans
vem kan motstå den flörten!!
Skruvar upp musiken o njuter;)
2007-02-09

  Maud Li
Rätt inställning: om livet inte flirtar med dig, flörta då med livet! Det går säkert t.o.m. att flörta med Askonsdagen om man bara anstränger sig.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim