Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM JAG FICK VÄLJA SKULLE JAG VILJA VARA ETT KÄRLEKENS LJUS


TÄND KÄRLEKENS LJUS SÅ OFTA DU KAN

TÄND KÄRLEKENS LJUS SÅ OFTA DU KAN



OM JAG FICK VÄLJA SKULLE JAG VILJA VARA ETT KÄRLEKENS LJUS
SOM LYSER UPP ALLA VÄGAR MOT HIMMELENS HUS
ATT KUNNA FÖRMEDLA DETTA LJUSA BUDSKAP TILL ALLA
TILLS MAN MÖTER DE SOM TROR HÄR, ELLER KANSKE I UDDEVALLA

HAN SA JAG ÄR VÄRLDENS LJUS, SÅ VISST FINNS DET HOPP
ÄNDÅ SER MAN INTE VIDDEN INTE ENS FRÅN EN FLAGGSTÅNGSKNOPP
BORTOM DE STÄRNORNA SOM VI ALDRIG KOMMER ATT SKÅDA
DÄR KOMMER KÄRLEKEN MED STORT K ATT RIKTIGT RÅDA

ETT LITET TÄNT LJUS FÅR VÄRLDEN ATT SE ANNORLUNDA UT
VI BEHÖVER DEM OFTA, INTE BARA NÄR DET ÄR DAGS FÖR ETT BOKSLUT
DEN SYMBOLISERAR DET GODA OCH BORDE FÅ BRINNA FÖR ALLTID
ISTÄLLET FÖR ARMÉER TRAMPANDE STÖVLAR BORDE VI FÅ FRID

SÅ TÄND ETT LJUS NÄR DET KRYPANDE MÖRKRET KOMMER ÖVER OSS
FÖR DÅ FODRAS DET ATT VI TAR TILL BÅDE FACLOR OCH BLOSS
DITT LIV BESTÅR OCKSÅ AV KÄRLEKEN LJUS, TÄND DET SÅ OFTA DU KAN
JAG FICK ALLTID LÄRA MIG DET EFTER MIN MOR, VIVIANNE


Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-09 18:39



Bookmark and Share


    Geerpop
Visst är ljus härliga
Vi borde tända så många vi kan
Härig dikt

Geerpop
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G