Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens kyla biter inte på mig, för mitt hjärta pumpar kärlek


det är kallt inatt
såndär bitande kyla som når in under kläderna
men det rör inte mig

mitt hjärta pumpar kärlek
och min kropp är varmare än aldrig förr


fötterna är tyngdlösa inatt
och mina tunna tygskor känner inte snön under sulan
när jag löper gatan fram

jag är fylld med frihet
och jag ser klarare än någonsin


jag klistrar ner göteborgsgator
med politiska resurser
jag hoppar mellan vagnar och korsar förbjudna områden

natten är ung
och jag springer från ångesten







Fri vers av starsail
Läst 506 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-09 22:50



Bookmark and Share


  tacksomfan
Jättebra, det är som Sushi säger; den blir bara bättre för varje gång!
2007-11-03

    Sushi
jag läser den gång på gång.
den blir bara bättre och bättre.
2007-02-11

    Sushi
SÅ bra!
behöver jag säga något mer?
2007-02-10

  unhappyvoices
Åh. Jag älskar när man känner att man är för snabb för att stoppas, man klarar allt och man har hela livet framför sig. Det spelar ingen roll hur omvärlden reagerar när man känner så.

Skitbra <3
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

starsail
starsail