Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Goete och baskrar

Du ler åt mina konstnärsambitioner
Hur jag dricker rödvin med slutna ögon och fuktade läppar.
Jag har en basker för varje färg mitt humör behagar anta
(jag skulle vilja vara vårgrön oftare min vän)

Och jag undrar hur de tänkte,
de unga män som tog sitt liv för att bevisa kärlek.
\"och så levde de lyckliga i alla sina dar\" försvåras
om du dör.

Men jag är beredd att bli din corps bride




Fri vers av Lady_A
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-02-10 10:57



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Ta sitt liv
De ultimata sätt att bevisa
och förstöra för sin käraste
men inte att finna lycka.
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A