Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, fina du

Du, fina du.
Kan du inte förstå att du är älskad.
Fina snälla du,
Du är omtyckt.
Det finns inte så många som är som du,
Men inse att du är en av de fantastiska.
Snälla du, förstå.

Jag vill leva mitt liv med dig här på jorden,
inte se dig sväva på moln i himlen.




Fri vers av vapendragare
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-02-10 19:06



Bookmark and Share


    sötsnö
myspys!
underbartunderbartunderbart skrivit,
go steelllaa ;)
2007-02-11

  Freeman
Wow, vilken upplyftande och underbar dikt!!!
Du är så duktig på att måla med ord! --<-<<@
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare