Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VEM VILL INTE HA FÖNSTERPLATS GENOM LIVETS TÅGKUPÉ


FÖNSTERPLATS

FÖNSTERPLATS




VEM VILL INTE HA FÖNSTERPLATS GENOM LIVETS TÅGKUPÉ
LIKA VÄL ETT DUKAT BORD MED DET BÄSTA AV EN SUPÉ
ALDRIG KÄNNA SORG ELLER SAKNAD ALLTID VARA GLAD
GÅ GENOM ETT SKIMMER AV BÅDE BLOMMOR OCH BLAD

EN ÖNSKEDRÖM SOM KAN SNABBT TA SLUT DET VI JU ALLA
JU MER HÖGMOD MAN HAR DESTO TYNGRE KAN VI FALLA
HAR JAG INGET BRA ATT SE FRAM EMOT PÅ VÅR VANDRING
JO, TRO HOPP OCH KÄRLEK, TRE AV DE BÄSTA TING

SÅ ALLA ÄR VI OCH DELAR PÅ DENNA FANTASTISKA LAGADE RÄTT
IBLAND VET JAG ATT HUR MAN ÄN ÄTER BLIR MAN INTE MÄTT
ATT NJUTA AV DET MAN HAR OCH ÖDMJUKT BUGAR SIG FÖR LIVET
DÅ HAR MAN KOMMIT LÅNGT MED ATT MAN TRO ATT ALLT INTE ÄR OSS GIVET

MEN VISST FINNS DET HOPP SÅ LÄNGE DET FNNS LIV OCH KÄRLEK PÅ VÅR JORD
GÄRNINGAR ÄR DET BÄSTA MAN KAN GÖRA NÄR MAN INTE SJÄLV FINNER ORD
BLICKA UPP MOT HIMLEM EN MÖRK NATT OCH SE STJÄRNORNAS FÖRTROLLADE LJUS
DÅ FÖRSTÅR MAN ATT DETTA ÄR OCH FÖRBLI ETT MYSTERIUM LIKA VÄL SOM EN BLOMMA I ETT KRUS

Mr G





Fri vers av Mr G
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-02-10 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G