Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst i telefonen fick mitt inre frö att slå ut i blom



Jag har längtat så mycket efter dig
mina kinder är röda av saltet ifrån
mina tårar


mitt inre frö har legat i ide


jag pratade med dig idag
hela min kropp
fylldes av längtan och lust


ditt skratt
din sexiga röst
din självklarhet och rakhet


fick hela min själ att vakna
och inse


att det inte finns en cell i min kropp
som inte vill ha denna unika
helt fantastiska man










Fri vers av sabina stark
Läst 432 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-10 21:52



Bookmark and Share


    Gyllene Varg
Åh, det här gillar jag, en härligt innerlig dikt! Så rak och personlig.. dessa ord vet var de landar.
Vet du vad.. denna bokmärks rent av!
2007-02-14

  Söder
Härlig känsla du förmedlar... Bra!
2007-02-12

  Anna Nickolausson
måste vara härligt, hoppas han är värd dig. Denna dikten var bra och gör en glad, fortsätt med det.
2007-02-11

  Janis Karlsson
Vilken kärleksförklaring! Underbart att läsa.
2007-02-11

  W.Riter
Vi är alla människor och lättpåverkade av det vi har som närmast till oss, oavsettt om det är besvarat eller ej. Gillar din text!
2007-02-11

  nettizen
Åh, precis så ska det vara. Härligt!
2007-02-10

  Lars Granlöf
Å tänk att få höra rösten...
och få läsa fler sådana här dikter. =)
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

sabina stark
sabina stark