Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Den mörka tyngden
Inom ditt glömda hjärta
Växande av känslors näring
Ett hårt slag av rädsla
I ett tjockt mörker

Hur väcker man dig?

All den röda, pulserande,
glödande meningen med livet
har försvunnit
För att ge plats åt det
dunklas tyngd




Fri vers av Jannike
Läst 267 gånger
Publicerad 2007-02-10 23:48



Bookmark and Share


  H. Karla
Meningen i mitten \"Hur väcker man dig?\" ger liv åt denna dikt som är lite svår att förstå, men samtidigt syns det att den är genomtänkt ner till varje ord.
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike