Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar min älskade Pärla. När ska du sluta spöka i mina tankar?


Varför sover du inte med mig?

I mörkrets djupaste tyngd
smyger en känsla så stark

Tårna dras kalla upp
under täckets värme
ilningar sprider sig likväl sakta
upp längs ryggradens resta fjun

Ögon som tårfyllda stirrar ut
sökandes efter mörkrets ovälkomna gäst

Täcket på en naken kropp
i denna mörka natt
kan inte ensamt ta bort känslan
Saknaden


I mörkrets djupaste tyngd
smyger en känsla så stark

En känsla som endast
Du
kan radera




Fri vers av Jannike
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-24 02:15



Bookmark and Share


    Lindizz
En saknad som här känns, fint skrivet.
2008-06-24

  berxper
Jag känner verkligen saknaden!
Vilken känsla du skriver med!
2008-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike