Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta kommer du alltid ha en speciell plats min Pärla.




Tystnad

Tystnaden innan

Mörker fyller upp
en kall hand kramar hjärtat
ett desperat försök att få luft

Tyngden trycker
låter ingenting stå emot

Krampaktigt dras alla nerver ihop
Allt för att tillslut bryta ut

En hejdlös ström
av smärtans
sorgetårar




Fri vers av Jannike
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 21:50



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vacker Jannike...
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike