Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplys mig!


Låt ditt ansikte lysa över mig

Kom närmare, snälla kom nära
Jag vill ju bara din kunskap lära
Möt mig på tu man hand
Jag vill vinna ett kungligt band
Jag vågar möta och se
Så mästare låt det ske

Låt ditt ansikte lysa över mig




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 577 gånger
Publicerad 2007-02-11 00:00



Bookmark and Share


    JJ VIP
En vädjan, en längtan, Vackert! Mvh. JJ.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för