Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DIN SJÄL ÄR SOM PÅ EN BÅT I ETT ÖPPET STORMIGT HAV


LÅT INTE SJÄLEN BLI TILL EN SJÖMANSGRAV

LÅT INTE SJÄLEN BLI TILL EN SJÖMANSGRAV




DIN SJÄL ÄR SOM PÅ EN BÅT I ETT ÖPPET STORMIGT HAV
KÄMPA MOT MAKTERNA LÅT DET INTE BLI EN SJÖMANSGRAV
UTAN GJUT OLJA PÅ VÅGORNA OCH TA DIG TILL NÄRMASTE HAMN
FÖR DU VET, ATT DÄR VÄNTAR DIG TROGET EN ÖPPEN FAMN

DE VÄGAR DU HAR GÅTT OCH KOMMER ATT GÅ I LIVET
SÅ HOPPAS ATT DET ÄR LÅNGT KVAR TILLS DET ÄR FÄRDIGSKRIVET
PRÄNTA DE ORD SOM DU VÄRDERAR MEST HÄR PÅ JORDEN
DÅ BLIR DET SÄKERT KÄRLEKEN, GLÄDJEN SOM DE FRÄMSTA ORDEN

EN VILJA ATT FÖRLÅTA BORDE VARA EN RIKTIG ENKEL SAK
ÄVEN OM ALLT KÄNNS MYCKET MÖRKT MAN ÄR ETT SKEPPSVRAK
ATT BLI FÖRLÅTEN ÄR BLAND DET BÄSTA MAN KAN TÄNKA SIG
DET SKA VARA LIKA LÄTT SOM ATT ANVÄNDA ETT MYGGSPRAY

DE ÖAR DU HAR I SJÄLEN LÅT DEM BLI TILL EN RIKTIG OAS
IBLAND KÄNNS DET SOM OM KÄNSLORNA VAR GJORDA AV GLAS
SÅ KÄRLEKEN KAN GÖRA UNDER, DET FINNS SÅ MÅNGA BEVIS
MEN DET ÄR MYCKET ARBETE, INNAN DET BLIR TILL ETT PARADIS



Mr G




Fri vers av Mr G
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-02-11 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G