Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi träffades på semesterorten, och bor åtminstone i samma världsdel...


En enda Enda

Nu har jag träffat Enda
Det gjorde mej så glad
Jag längtar ända tills nästa gång!




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa