Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjekällan

De frågade med undran i rösten
\"Hur kan du alltid vara så glad?\"
Jag svarade: -Jag är ju älskad!




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 593 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-11 18:40



Bookmark and Share


  Rachel Roth
här fångar du något så sant..
och visar vägen
2007-02-28

  Albert
precis så är det, så enkelt egentligen
2007-02-11

  Mr G
Vilken härlig och inspirerande text.
Den skulle skrivas ut på ett stort plakat
Den glädjekällan borde få drickas av alla
som läser dikten.
Så låt inte den här glädjekällan sina någonsin

Mr G
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa