Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kryssar i ett nej på blanketten.

Jag orkar inte kämpa längre nu,
jag har gett allt jag har, allt jag har förmått att göra är gjort.

Men jag är fortfarande samma gamla skit som inte får något tillbaka.
Är det så här världen ska se ut ?

Om det är detta liv som gud vill att jag ska ha,
så tackar jag nej till erbjudandet.




Fri vers av vapendragare
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vapendragare
vapendragare