Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den största önskan är att få vara frisk och att det är fred på vår planet


DEN STÖRSTA ÖNSKAN

DEN STÖRSTA ÖNSKAN



Den största önskan vi alla har är fred på den här jorden
Men tyvärr grusas ibland denna önskan av herrar med de
stora orden
Pengar och politik och nu också religion, de kan inte samsas alls
Utan man tar inga hänsyn till något, utan man fortsätter denna
grymma vals

Hälsan är också den som man borde prioritera allra mest
Vad betyder gods och guld och gröna skogar när man inte mår
som bäst
Ingen har sagt att just jag ska vara den som vinner i längden
Utan man borde vara ödmjukt och att man är en av alla i mängden

Kärleken är en sak som ingen kan vara utan i det här livet
Om man inte kan ge, kan man inte få ,så står det skrivet
Var dag har sin charm men också möda för varje kommande dag
Varje avsked är ett steg närmare, men får verkligen ta ett krafttag

Den största önskan är att få vara frisk och att det är fred på vår planet
Kärleken är och förbli vår största känsla, vi borde visa lite tacksamhet
Så visst måste man ha ett hopp att allt blir bra för kommande generationer
Men då måste man slå an på lika värde och vara återhållsam på aggressioner


Mr G








Fri vers av Mr G
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-02-11 19:15



Bookmark and Share


    Josse G
Fred på jorden är väl det vi alla vill ha
men det blir nog inte så
Men man kan ju försöka

JossG
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G