Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Band

Du sluter dina ögon, gömmer dina öron och
kör ner händerna i fickorna
Du är så feg när du gör så
När du vägrar att förstå
För det vet både du och ja(g)
Att inget nånsin kan bli så bra
Som det vi va(r)

När vi knöt band i desperation
För att vi visste inte vart vi var på väg
och band är alltid något att följa hem
Jag klippte våra band i småbitar
och jag hatar dig för att du kastade bort dom
För bitar kan man alltid knyta ihop
En mil kanske blir en meter
Men det räcker

Det räcker!

För jag vill aldrig ha dig längre bort, älskling




Fri vers av Lady_A
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-02-11 20:08



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
grrr...? eller gr
Men hur som helst hat mår du aldrig bra av.
Men en otroligt stark text detta är.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A