Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tanken är att man är inte bara de man ser utan allt man gör och känner oxå..


Du ser mig....

Vill du
se mig
naken

se mig
som jag är
då ska du

läsa mina
texter och
läser du dem
rätt

kommer du in
under mitt
skinn.

du ser
mig
naken

för då har
du kommit
till mitt
hjärta och
själ..

där i texten
kan du se
hur sårbar
och öm
jag är

bara ytan
som jag bär
är av pansar
och gevär..

din tår
eller
förlåtande
ord kommer
inte ta
de bort

så läs mina
texter och
finn ut vem
jag är..

ödmjuk
och full
av kärlek
som jag vill
ge till
många och en
var.

så den dag
när du läst
och förstått

hur
sårbar
jag är
hur svårt
de kan vara
att vara
jag

du ser
mig
naken.




Fri vers av Ellan
Läst 429 gånger
Publicerad 2007-02-12 07:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viskande
fint i ord
och
mellan
2009-05-01

    Nike
många rader
som lockar till att släppa in

och så GÖR DU INTE DET
jag vill banka på dörren och skrika

SLÄPP IN MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men det är väl lite kvinnligt det här
att locka till att släppa in och sen fly sin kos..


eller?????
2007-07-13

  Emilia Berg
Härligt upplagd och fina ord om dig och hur vi ska läsa dessa rader.
2007-06-07

  Albert
det här är jättebra!
kan bara säga det nu
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan