Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bristen på kärlek

arg?
Jag?
NEJ!

bara så in i bomben demolerad
krackulerad
ända in i själen
från kraniet ända ner till hälen

av din brist
på kärlek till mig
jag som inget annat gör
än älskar dig




Fri vers av Xena
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-02-12 11:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
obesvarad kärlek kan besvaras... vind kan vända... Du bestryker ett måleriskt scenario...bitterljuvt...
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Xena