Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis som du

 

 

ett äggskal
skört
men tåligt
helt vitt
men pråligt
vackert
och helt oförståligt

 




Fri vers av Xena
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-02-12 14:39



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Magiskt...
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Xena