Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanhända?

 

med stolta steg
vandrade han rakt in i väggen
med huvudet högt
stötte han så i betongen
med blodet sprutande
insåg han så
kanhända
att stolthet inte är allt




Fri vers av Xena
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-02-12 14:40



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
En man han var.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Xena