Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slagen

 

 

 

jag vill inte göra dig illa
skrek jag medan jag slog
och slog
   och slog

 

JAG VILL verkligen inte göra dig illa
   ropade jag medan slagen haglade

men
du ska få känna
bara en liten stund
hur du får mig att känna

  

 

hela tiden...

 

jag slog
rev
slet
klöste
ditt blod
sipprade fram
mellan sprucken hud
ändå
när jag var klar
förstod du inte
vad jag menade




Fri vers av Xena
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-02-12 14:42



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Så innerligt sann. Tänk om ilskan kunde förstå den.
2007-02-12

    Lena Nilsson
Gillar den här dikten, lusten att slå, vanmakten efteråt - det är verkligen dubbelbottnat.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Xena