Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när kommer upp?

 

 

som en vågig väg
med upp och ner
är våra liv
tillsammans

men jag är less
på att hamna djupare
och djupare
ner i mörkret

 

 




Fri vers av Xena
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-02-12 15:01



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Men sen kommer vågtoppen att bli så hög
att du svindel får.
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Xena