Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trodde ju

trodde ju
att jag förstod dig
innan och utan

ändå fick jag upptäcka
att jag hade fel
tack och lov

kanske kan vi inte tala
öga mot öga
svarta ord
mot vitt
förstår vi båda

plötsligt
är orosmolnen inte så tuffa längre
och du inte så dum
som du var nyss

tänk
så konstigt
jag trodde ju jag kunde dig
utan och innan
men
tack och lov hade jag fel
svarta ord
mot vitt
och plötsligt
lyser solen igen




Fri vers av Xena
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-02-13 08:25



Bookmark and Share


  TiVa
Vad glad jag är att det fungerade... (om jag tolkar rätt...) Lycka till nu, vägen tillbaka är inte så lång som den ibland kan tyckas...
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Xena