Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RING DÅ, DITT MIFFO!

ring då

 

 

DU LOVADE JU

tror du att min tid inte går?
att jag inte har något bättre för mig?

kom igen nu tölp
RING

visa lite hänsyn för fan
jag har annat att göra än att sitta och vänta
på en tystnad telefon


DU LOVADE
och så jäkla svårt kan det inte vara
fem ynkliga små siffror

 

 

 

 

 

KOM IGEN NU




Fri vers av Xena
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 13:32



Bookmark and Share


  Christine
Åh, vad jag minns. Det är inte värt att vänta på längre. Det väller upp mycket starka känslor inom mig när jag läser det här. Mycket bra sätt att få ut ilska :)
2007-02-14

  Jessi
Vänta inte längre!! Har du redan hunnit bli irriterad, så är han inte värd vänta, vännen
2007-02-13

  Lars Granlöf
Jo, i know the feeling. Å a ringa upp själv blir så fel
Träffsäkert
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Xena