Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår himmelska Fader skapade rosen som jag ska ge till min kära


KÄRLEKENS PLUTON

KÄRLEKENS PLUTON



Vår himmelska Fader skapade rosen som jag ska ge till min kära
Du får den för din kärlek och jag vill den till dig förära
Livets består inte bara utav geléhjärtan och roliga stunder
Utan melodin är att det måste finnas några musikbakgrunder

Det behövs inte bara en dag för att säga hur mycket du betyder
Firandet av din kärlek får inte bli till någon som helst plattityder
Utan vår tillit till varandra är lika mycket i dag som det var i går
För du vet ju varför mitt hjärta blöder och bankar och slår

För rosen är bara en symbol för den tacksamhet man riktigt känner
Kärleken är så het ja, kanske idag nästan så den riktigt bränner
Den bränner in mitt hjärta den förtröstan du har gett under åren
En resa i kärlekens vidunderliga värld, nästan som att vara på Bosporen

Låt aldrig kärlek falna utan låt den lysa som den rödaste rosenbädd
Den är så vit och ren som en ängel med vingar som är vinterklädd
Världen skulle gå under utan denna patos, som är en riktig passion
Så ut och kämpa för din älskade med näbbar och klor i kärleks pluton

Mr G










Fri vers av Mr G
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-13 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G