Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek är stort


Hjärtats dag :)

Se denna dag

som den första dagen
\'
på detta nya

kärleks år....


så fyll det med

glädje, harmoni

och kärlek i massor..


och när vi spridit

kärlek runt oss

under detta år

till de vi har kära..


så kommer vi kunna

fira nästa Valentin

dag mer kärleksfullt

och sant, för

vi låter kärleken

leva året om


Så med öppet

hjärta ska

jag vandra detta

år, i kärlekens

spår




Fri vers av Ellan
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-13 18:17



Bookmark and Share


  Emilia Berg
Den här dikten säger allt! jag gillar just det här.\"Så med öppet

hjärta ska jag vandra detta år, i kärlekens spår\"
2007-02-26

    Imagine
Vilken fin... jag tycker om att du skriver för alla hjärtan, inte bara de älskande \"älskande\" om du förstår hur jag menar. Alla hjärtans dag, folk glömmer att det faktiskt är för ALLA hjärtan, inte bara för de som är kära i någon..! :) Det kan ju vara kärlek till sina syskon, familj, vänner eller släkt, eller tom husdjur man visar lite extra då ju.

Bra dikt!
2007-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan